2 Ağustos 2015

Yaz ayında hasta olma sorunsalı

Aman 2 gündür kendimi iğrenç hissediyorum. Havaların sürekli değişmesi beni hasta etti. Boğaz ağrısı, baş ağrısı ve azıcık ateş ile mücadele halindeyim. Şimdilik hastalığım, kötüleşmeden devam ediyor fakat bitmek bilmeyen bir üşüme sorunum var. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. Aslında hava son günlerde kötü değil oldukça sıcak.

Kestiğim seyahat çantalarını dikemedim halen. İstanbul'a gidiş yaklaştı. Bir çok çanta dikip götürmeyi planlıyorum. Var olan siparişleri bitirdim. Umarım bir an önce şu hastalıktan kurtulurum.
Geçen hafta yeni tasarladığım makyaj çantalarıma bir yenisini daha ekledim. Aldığım tepkiler oldukça güzel. Böyle olunca daha bi severek dikmeye başladım.
Bu arada istek üzerine ped çantalarımın içine bir kaç bölme daha ekledim. Sık sık kullanılmayan alışveriş kartlarını taşımak için iyi bir alternatif oldu.
Aslında çok güzel baykuşlu kol çantasını da diktim. Fakat onun daha fotoğraflarını çekemedim. Onun paylaşımı da sonraya kaldı. Şimdilik bende bu kadar.
Sağlıklı günleriniz olsun diyorum. İşin en önemli kısmı bu. Gerisi teferruat.
















Paylaş:

5 yorum :

  1. Geçmiş olsun,çantalar çok şirin olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Yaz ayinda hasta olanlara( ozellikle grip) cok gulerdim onceden. Bu sicaklarda nasil hasta oluyorlar diye:)) Yok yok merak etme sana gulmedim:) Artik biliyorum ki bu kadar soguklarda mikroplar donuyor ve bizi hasta edemiyor, sicak oluncada buzlari cozuluyor ve harekete gecip bizi perisan ediyorlar. Her yaz Turkiyede bende hasta olurum en nefret ettigim kismida o usume!!!! Cok gecmis olsun. En guzeli C vitamini bu durumda. Cantalarin cok chic olmuslar, kartlar icin cepler iyi fikir olmus. Ama ben baykuslu kol cantasini merak ettim. Ayrintili isterim fotolarini:)) Bu arada Iyi yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum. Kocaman opuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy öyle deme :) Hava bir anda 30 dereceden 15 dereceye inmeyi başarıyor. Bu benim bünyeme ters :) Aman neler neler içmiyorum ki. Bugün daha iyiyim. Sadece ciğerlerim benden ayrılmak istiyor sanırım. Bir öksürük var ki anlatamam :) Senin için bugün baykuşlu çantayı çektim. Hemen yayınlıyorum.

      Sil
  3. O dususler benimde bunyeme ters, ama boyle soguk memleketlerde yasayinca, kacinilmaz son oluyor hastaliklar:)) Oksuruk icin ilik bir bardak sute bir dis sarmisagi ezip kat ve ic. Birebir ve cok etkili. (Tecrubeyle sabit:)) Hadi bakalim bekliyorum cantayi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam sütü deneyeceğim. Balla limondan fenalık geldi artık. Paylaştım çantayı. 10 üzerinden puanımı isterim :):)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.