6 Ağustos 2015

Baykuşlu kitap çantası dikimi.

Sevgili blog ,bu satırları sana öksürükler eşliğinde yazıyorum. Geçen haftalarda diktiğim lakin bir türlü fotoğraflayamadığım baykuşlu kitap çantasını paylaşabilmek için. Bu hafta sağlığımla boğuşmaktan ne doğru dürüst yazı yazabildim ne de dikiş dikebildim. İnsanın sağlığı yerinde olsun.Gerisi hiç önemli değil.
Şimdi gelelim çantanın fotoğraflarına. Kendisi çok uzaklara yolcu olacak bu akşam. Bir eşi de Türkiye'ye gidecek. Umarım gittikleri yere mutluluk götürürler..












Paylaş:

5 yorum :

  1. Ayyy Yaseminnnnn cok guzel bu cantaaa. Yerim o sevimli baykuslari. Yalniz canta gercekten cok guzel olmus. Hele birde kitap cantasi olunca, guzellige guzellik katilmis. Ellerine saglik hayatim, umarim dedigin gibi gittikleri yerlere mutluluk ve SAGLIK gotururler :))
    Sen nasil oldun bu arada???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bugün daha iyiyim.Çok severek diktiğim için mi acaba çok şirin oldu bu çanta bilemedim :) Şimdi sırada aynı modelin notalı versiyonu var :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. :) Mutluluk işareti yok ki. Olsa simdi onu iliştirirdim buraya :) Teşekkür ettim...

      Sil
  3. Çok tatlı bir çanta olmuş. Ellerinizi sağlık. :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.