3 Aralık 2015

Facebook sayfasında her konuya yorum yapan lüzumsuz insan

Ayy başlık ekşi sözlükten alıntı gibi oldu. Facebook dünyasına çok sonradan katılanlardanım. İngilizce kursuna gittiğim dönemlerde (2 sene önce ) eğitmenimiz istemişti. Bir sorunuz olursa oradan bana yazabilirsiniz demişti. Ben de o zaman açtım.Ailemden kimse eklide değil. Lazım da değil. Onlar ile her daim iletişimdeyim zaten. Krakow'a taşındıktan sonra burada tanıştığım insanları ekledim. İletişimi oradan sağlıyoruz. Birde bir çok gruba üyeyim. Onların yayınlarını takip ediyorum. Amacına uygun kullanılırsa aslında güzel bir uygulama olduğuna katılıyorum. Krakow hakkında bir çok şeyden haberdar olmamı sağlıyor. Bu giriş yazısından sonra gelelim beni sinir eden meseleye. Buraya yazmasan olayda bahsi geçen insanlara çemkirecektim. O da eminim hiç güzel sonuçlar doğurmayacaktı.
Krakow'a gelirken yanımda getirdiğim kitaplarımı satayım dedim. Resimlerini çektim. Fiyatlarını da yazdım. Üye olduğum facebook gruplarında  paylaştım. Buraya kadar herşey normal. Yabancıların her daim yaptığı şeyler bunlar. Kitaplar Türkçe olduğu için, ben sadece Türklerin var olduğu gruplarda paylaştım. Paylaştım da ne oldu sanki. Sırf yorum yapalım da şanımız yürüsün diyen bir kaç kendini bilmez hemen yazdı. Aslında yazdıkları şeyleri  buraya yazmayı ve isimleri ile paylaşmayı düşünüyordum. Sonra bu düşüncemden vazgeçtim. Kısaca özetlersen kitaplar pahalıymış, ben kitap ticaretimi yapıyormuşum. Amaan Yasemin dedim bırak yazmaya bile değmez bu adamlar.
Burdan onlara ve onun gibi sırf yorum yapmak için yazanlara sesleniyorum. SİZE NEE arkadaşlar. İnsan birşeylerini satmak istiyorsa yayınlar. Eğer gerçekten ilgilenirseniz altına yazarsınız. Pahalı geldi ise biraz daha fiyatı düşürebilir misiniz dersiniz. Aklınıza takılan sorular var ise özelden mesaj atarsınız. İletişiminde bir üslubu var dimi.

Ohh be yazdım rahatladım. İyiki varsın blogum. Seni seviyorum.

Paylaş:

5 yorum :

  1. Biz onları Gereksizler diye adlandırıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok doğru bir adlandırma. Sevdim ben bunu :):)

      Sil
    2. Bu sorunla bayanlar %95'i karşılaşıyor maalesef %5'lik kısmı ise bayanların verdiği sert tepkilerden dolayı %95'lik kısıma girmiyor :)

      Sil
  2. Ohhh rahatla, dok icini:)))
    Salla gitsin boylelerinide, belki toptan uyurlarda insalarda kurtulur sayende :))

    YanıtlaSil
  3. ----------Oooo-----
    -----------(----)------
    ------------\---(------
    -------------\_)------
    ----oooO----------
    ----(----)-----------
    -----)---/-------
    -----(_/--------
    Sayfada gezindim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.