9 Aralık 2015

Hadi bakalım Çanta Dikmeye Devam

Tık diye bir ses duyanınız var mı? Dün itibariyle şeytanın bacağını kırmış bulunuyorum. Açtım makinamı, saçtım kumaşlarımı. Sağa sola savrulan iplikler de olmasa herşey süper olacak. Kışın genelde küçük şeyler dikiyorum. Hava şartlarından dolayı kumaş çantaya olan ilgi azalıyor. Ben de kış aylarında, çanta içinde yer alacak olan minik cüzdanlar tasarlıyorum. Şimdi diktiklerimin fotoğrafını çekmek için havanın aydınlık olmasını bekliyorum. Dün biraz güneşi yakaladım ve bir kısmının fotoğrafını çekmeyi başardım.


















Paylaş:

8 yorum :

  1. Çok ciciler, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Hiiiii ama senin kumaslarin benim kumaslarimi doverrrr :((
    Cok guzeller Yaseminn bayildim.
    Turistler vallahi bayilacak bunlara, pazara cikartirsan!!!
    Ellerine saglik ve o seytan bacaginin kirilmasini haketmisti, hemde coktaaannn:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşlarını haksızlık etmemelisin. Teşekkürler tatlım. Pazar ve yaz festivalleri için hazırlık yapmaya başladım. Umarım bu yıl farklı bir şeyler yapabilirim. Şimdilik Etsy üzerinden online satışa çıkardım. Bu arada da en azından hammaddenin masraflarını çıkartabilecek kadar satmayı hedefliyorum. Yaza büyük hazırlık hareketi başlasın :):):)

      Sil
  3. Çok güzel görünüyor :) Hediye olarak mükkemmel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Takipçilerimin yorumları benim için çok değerli. Birde bay takipçilerim çantalarımı beğenip . yorumlarını eksik etmeyince çok daha mutlu oluyorum. Amacım bay bayan ayırmadan herkesin beğenisini kazanmak. Bayların kız arkadaşlarına, annelerine, kız kardeşlerine alabileceği hediye alternatifleri yapıyor olmakta ayrı bir keyif.

      Sil
    2. Çok haklısınız bu tür bloglara genellikle yorum yapmaya çekinirim. Zaten diğer tarzda bloglara yorum bıraktığımda dönüş bile sağlamıyorlar yani emeğe saygı göstermiyorlar o yüzde emeğe saygı gösteren bloglara yorum yapıyorum. Tıpkı sizler gibi...

      Sil
  4. Hello from Spain: I really like your proposals. keep in touch

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.