14 Aralık 2015

Küçük Çantalar

Geçen yazımda güneş olmadığından mütevellit çantaların fotoğrafını çekemiyorum diye dert yanmıştım. İşte 2 gün sonra güneşi gördüm. Ben de tüm diktiklerimin fotoğraflarını çektim ve yine küçük şeylerden mutlu olma yolunda bir adım atmış oldum. Etsydeki dükkanıma da ekledim. Bu hafta yeni şirinlikler dikmeyi planlıyorum.  İşin en sıkıntılı kısmı beni bekliyor. Kumaşları kesmek ve neyi ne ile kullanacağıma karar vermek. Gerisi kolay. BEvde kalan azıcık sarı renk ipim vardı. Düz ördüm ve örgüyü kullanarak bir çanta dikmeyi planlıyorum. Eğer başarı ile sonuca ulaşırsam blogumda da paylaşırım.

Elimdeki kumaşlarımı bitireyim ki yenilerini alabileyim. Aslında bir ara kumaşlarımı satmayı kafama koymuştum. Beğendiğiniz kumaş varsa yazın bana. Halen kesip doğramadıysam gönderebilirim.

Naz yapmadan haftada 2 gün olan ingilizce kursuna da gitmeliyim diye düşündüm. Ben yoğun bir kurs istiyorum lakin bulamadım. Bulamayınca elimdeki ile yetinmeyi bilmeli insan. Evde çok düzenli bir şekilde çalıştığım doğru. Lakin iletişim kurmadan konuşma becerimi geliştiremiyorum.
İşte bende durumlar böyle.

1- Elvis Presley'in fotoğraflarının yer aldığı bir kurdela vardı elimde. Ben de su geçirmez kumaş kullanarak küçük bir cüzdan diktim. Kullanım alanı oldukça geniş aslında. Kredi karlarını için kullanılabilir. Çantanızın içinde küçük şeylerinizi kaybetmeden taşımanız için kullanılabilir. Bir çanta dikerken, kullanım alanının geniş olmasını seviyorum. Öyle bu bozuk para cüzdanı deyip geçmeyi sevmiyorum ben.



2- Bu kumaş bitenler arasında, 2 adet orta bir adet küçük boy cüzdan dikebildim. Böyle olmasını seviyorum. Sınırlı üretim oluyor. Aslında bu da onları normal bir cüzdan olmaktan çıkartıyor. Neden mi? Çünkü bir eşi daha olmayacak.




3- Bu güllü kumaş en sevdiklerim arasında her daim. Çok klasik bir deseni olmasına rağmen, nerede kullanırsam kullanayım çok yakışıyor diye düşünüyorum. Pembe güllü olanı bitmek üzere. Ama çok üzülmedim. Çünkü  elimde kırmızı güllü olanından var.



4- Baykuş sevdamı bilmeyen yoktur. O nedenle bu kumaş en sevdiklerimden.





5-Daha önce bir kol çantası dikmiştim bu kumaşla. Elimde kalan parça ile 2 adet orta, iki adette minik cüzdan diktim.




 6-İskeletli kumaşı da çok severek almıştım. Amerikalıların kumaş baskılarına hayranım. Tüm detaylar var. Tek sıkıntısı biraz ince olması onun içinde içinde destek malzemesi kullanmak zorunda kalıyorum. Bu kumaştan elimde var. Şimdilik 3 adet cüzdan diktim. 

















Paylaş:

4 yorum :

  1. Ay Yasemin cok guzellerrr, am boyle guzel guzel dikme, butun hevesimi kiriyorsun:))
    Cuma gunu kumascida cok guzel baykuslu bir kumas gordum,aklima sen geldin. Yasemin olsa kesin atlardi buna dedim. Kiskanma diye bende almadim merak etme:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi durduramıyorum :):) İyi yapmışsın. Yoksa ağlardım benim olsun, benim olsun diye :)

      Sil
  2. hepsi birbirinden tatli :)

    New Post :)
    FantasyFashioned
    xoxo ♥

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.