16 Aralık 2015

Ördüm Diktim

Kış aylarında bir örgü aşkı düşüyor gönlüme. İnternetin gözdesi instagramdaki paylaşımlar da bu ateşe körükle gitmemi sağlıyor. Sağlıyor da ne oluyor. Polonya'da yün iplikler çok pahalı. Elim kolum bağlı oturuyorum. Geçen sene arkadaşımın bebeğine ördüğüm atkı ve bereden arta kalan iple avutuyorum gönlümü.
İşte bu duygu yoğunluğunda ördüm, diktim bu minik para cüzdanını.



Bu günlerde kendim için birşeyler dikmeye devam ediyorum. Bu pamukluk onlarda biri. Kocaman pamuk poşetini sevmiyorum. Şimdi pamukluğum banyodaki yerini almaya hazır. Derli toplu olunca bi hoşuma gidiyor.




Bugün farklı bir bozuk para cüzdanı dikmeyi de denedim. Sonuç gayet güzel. Fermuar yerine çıt çıt ile kapanıyor. Yeni favori kalıbım oldu kendisi. Yaz için biraz stok yapmalıyım.
Aslında etsy satışa da çıkartabilirim. Dur bakalım neler olcak. İlerleyen günlerde cüzdan hakkındaki gelişmeleri yazarım.
Not : Fotoğrafını çektim tabii ki de. Biraz merak uyandırsın diye bu postun içinde paylaşmıyorum. Kötümüyüm ne.



Paylaş:

2 yorum :

  1. En az kotu kedi Serafettin kadar kotusun hemde :))
    O pamukluk cok iyi fikir olmus. Ay ama kiyamam ben sana yaa..
    Herseyden mahrumsun oralarda. En kisa zamanda bu tarafa dogru bir uzan da azicik senlendireyim ben seni:) Hem kumas, hem ip yonunden???

    YanıtlaSil
  2. Tam hediyelik bir şey :) Çok güzell :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.