31 Mayıs 2015

Yeni yerler keşfetmeye devam

Geçen haftaki durağımızın adı Bobby Burger. Kendisini instagramda takip ettiğim birinden gördüm. Her zamanki gibi, ne yiyeceğiz diye kıvranırken, bizim geçler yok pizzamı yesek, yok efendim yeni bir İtalyan restoranımı denesek diyerek, saati akşamın sekizi yapınca olaya bir el atıyım dedim :)

Durun !! Geçen gün gördüğüm bir yer vardı, hadi oraya gidelim. Ya buraya gideriz ya da size makarna yaparım, evde oturup yersiniz dedim. Tabiki kazaman burgerci oldu :)

Bizim gittiğim şubesi Galeria Krakowska ya çok yakındı. Genel olarak burgerini beğendim. Yanında da acılı patates kızartması vardı. Genelde burger köftelerinin içi çok pişmiyor. Bende hiç öyle az pişmiş yiyemem . Kan görmemem lazım. Fakat bu mekanda durum farklıydı. Gerçekten tam anlamıyla pişmiş bir köfte geldi. Köftesi ile gönlümü kazandı :)
Genel olarak fiyatları da iyi. Burgerin ebatları da benim için ideal boyuttaydı. Biraları konusunda birşey söyleyemem. Sevemedim şu bira olayını bir türlü... Çokta sevesim yok. Bir bira göbeğim olsun asla istemem :) 
İşte size Bobby Burgerden bir kaç kare :)




Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.