15 Mayıs 2015

Nankörsün İngilizce


Tüm gün yağan yağmur mu beni böyle depresif yaptı anlamadım. Bir anda tüm umudum, akan sulara karıştı sanki yeniden. Anlayacağın yine diplerdeyim. Bu sefer yapacağım dediğimde, daha da çok dibe gömülüyorum. Bazı insanların dil konusunda yetenekli oldukları doğru, ama ben kesinlikle onlardan biri değilim. Birçok işte yeteneğim olduğu da doğru. Arkadaşlarımdan övgü aldığımda. Fakat konu dil meselesi olunca kendimi tamamen aptal hissediyorum.

İki gündür okuduğum kitaptan, çalıştığım dersten de bir şey anlamıyorum. Bugün kitabı okurken kendi kendime sinir olmayı bile başardım. Bu ne iğrenç bir telaffuz diye. Yok mu bunun kolay bir yolu. Hep böyle sinir harbimi yaşamalıyım. İnsan kendi kendiyle kavga ederken ne kadar verimli olabilir ki. Olamaz işte sonuç ortada. Eğer kendimle barış imzalamış olsaydım, bu saatlerde bu satırları yazana kadar yatağımda mışıl mışıl uyuyor olurdum.




Paylaş:

3 yorum :

  1. Sakiiiiiiiinnnnn, sakin pes etme. Iyi en azindan kendi kendinle kavga edip, kendini elestiriyorsun. Ama inan bana Ingilizce konusanlar senin bu kadar kisa surede harika konustugunu soyluyorlardir ki, bende buna eminim. Hersey yavas yavas olacak, birgin bakacaksin ki aaaaa bulbul gibi konusuyorsun, hemde aksansiz. Hadi toparlan, yeniden basliyoruz!!! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlıyoruz dimi. Mecbur başlamak lazım. Ama oda biraz beni anlasa hiç fena olmaz :)) Kavga dövüş , bakalım kim galip gelecek. Seni yenecem laaan ingilizce diye girişmek lazım sanırım :):)

      Sil
  2. Aynen oyle:)))) Yaklasim guzel begendim:) Basaracaksin, sende o isigi gordum ben:))

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.