3 Temmuz 2015

Ne yapmalı ne etmeli ?

Bugün beni özetleyen kelime bu sanırım. Tüm kumaşlar yerde küçük bir tepecik halinde duruyor. Gidip gelip bakıyorum. Bu kumaşlar ile ne yapayım ben diye. Bugün uzun zamandır kendime dikmeyi planladığım, fakat bir türlü dikmediğim pasaport kılıfını, nihayet diktim. Pasaportum her daim yanımda böyle oluncada onu koruyan bir kılıfa ihtiyaç duyuyordum. Gayet şirin bir şey oldu. Daha önceden diktiğim makyaj çantalarına ait kumaşı kullandım. Bir kaç tane de etsy için dikeceğim.

Aslında tam olarak kafamda birşeyi netleştiremiyorum. Küçük parçaları çalışmak zor. Basit gibi gözükseler bile küçük oldukları için çalışma alanları daha dar. Büyük çanta mı diksem biraz da bilemedim. Birazda maymun iştahlıyımdır ben öyle günlerce aynı model çanları dikmeyi de sevmiyorum. Dediğim gibi kumaştan var olan bir tepeciğim var ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Benim ilham perim de yaz geldi diye tatile çıkanlardan sanırım :)






Paylaş:

4 yorum :

  1. Bak bu kucuk olani calismakta daha zor konusunda haklisin. Insan boyle seyle ugrasirken, yaninda bior huni kesinlikle bulundurmali:)))
    Sen buyuklere gec, bu havada kucuklerle ugrasilmaz:)) Hadi bakalim verdim gazi gidiyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haa ha haa çok haklısın. Dur bi bakıyım alabilecek miyim gazı. Bu aralar kafa karışıklığından oluyor bunlar hep :)

      Sil
  2. Very nice and good looking and easy to carry bags. Thanks for sharing this with all online friends.

    Mohinder Paul Verma
    BloggingFunda - A Community of Bloggers
    http://goo.gl/udV0dZ

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.