9 Haziran 2015

Nehirde Tatlı Bir Mola

Krakow'a yaşamaya başlayalı iki ay oldu. Fakat kendimi buraya en ait hissettiğim zamanlar arkadaşlarımı gezdirdiğim iki üç gün oldu. Meğer ben Krakow'da bayağı bir yer biliyormuşum.
Arkadaşlarımın zamanı kısıtlıydı. Bu nedenle en verimli şekilde kullanarak her yeri göstermek istiyordum. Buluştuktan sonra Rynekten Wawale doğru yürüdük. Yol üstündeki kiliseleri de gezmeyi ihmal etmedik. Daha sonra nehir boyunca yürüdük. Laf aramızda bayağı bir yürüttüm ve yordum onları. Fakat bir şehrin tadı da kesinlikle yürüyerek çıkar.

Tatlı bir mola için durağımız Barka oldu. Barka, nehire demirlemiş bir gemi ve kafe olarak hizmet veriyor. Atıştırmalık bir şeyler yedikten sonra, kahvelerimiz içtik. Biraz dinlendik ve akşam yemeği için yer bakmaya başladık. Yemekten sonra ise Viva La Pinta'ya gittik. Krakow'da ki bir çok pub kendi birasını yapıyor. Bizimkiler onlardan denediler. Gece yarısı ayrıldık. Çünkü ertesi gün bizi oldukça yoğun bir program bekliyordu. İstikamet Wieliczka tuz madeniydi.








Paylaş:
Yer: Kraków, Polonya

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.