9 Eylül 2016

Kindle için taşıma çantası

Kitap okumak benim için hayatın bir rutini. Üniversite yıllarımda şiir kitapları ile başladığım bu yolculuğa birçok kitap ekleyerek devam ediyorum. Kitap almaktan ve kitapçılarda vakit geçirmekten çok hoşnutum. Son iki senedir Polonya'da olduğum için buradaki kitapçıları hayran hayran gezerken, kitap alma zevkinden mahrumum. Taşıma kitaplarla da değirmen dönmüyor. Ben de bu nedenle kindle aldım kendime. Türkçe kitap bulmak konusunda bazen sıkıntı çekiyorum. Lakin çok problem değil. Bulabildiğim kitapları okuyorum. Bu sene 16 kitap okudum. Sene sonunda okuduğum kitapları ayrıntılı bir şekilde yazmayı planlıyorum. Aslında kitapları bitirir bitirmez yazsam daha iyi olacak farkındayım. Belki 2017 de blogumda okuduklarıma daha ayrıntılı yer veririm.

Şimdi gelelim bu yazının baş kahramanı olan kindle taşıma çantama. Kitaplar için taşıma çantaları diktikten sonra, Buradaki linkten kitap çantaları yazıma ulaşabilirsiniz."Yasemin olmaz  böyle kindle'nın başı kel mi dedim ve kolları sıvadım." Kendim için bir kindle çantası diktim. Çantayı bitirdiğimde çıkardığım işten oldukça memnun kaldım. Kindle içine yerleştirebileceğim bir bölmesi var. Okurken kılıfı sağa sola koymak zorunda kalmayacağım. Ayrıca çantanın içinde rahat  taşımak için içine bir cep ekledim. Okuma işi bitince, okuma bölümünden çıkarıp cihazı cebe yerleştiriyorum. Böylelikle minicik şirin bir çantaya dönüşüyor.

Bu çantayı sipariş üzerine dikmeye karar verdim. Çünkü çok spesifik bir ürün. Kindle kullanımı şu an Türkiye'de çok yaygın değil.

Eğer sizde kindle kullanıcıysanız ve sadece size özel bir taşıma çantanız olsun istiyorsanız bana yazın.









Paylaş:

9 yorum :

  1. çok güzel olmuş... bende kendi bookreaderim için örmüştüm.. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yine yaratıcı ve kullanışlı bir şey çıkmış ortaya,eline sağlık Yasemin,kim tutar seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende çok kullanışlı oldu. Böyle yeni şeyler üretince , üretme isteği ile doluyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. harika olmuş, ben de kindle ma yurt dışından kap getirtmiştim ama olmamıştı. küçük boy gelmişti. keşke bende evde yapabilseydim, ya da yapılışını fotoğraflasaydıon da sebeplenseydim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce farklı bir kılıf dikmiştim kendim için. Ondan sıkılınca bir anda farklı bir şey deneyeyim dedim ve ortaya bu çıktı. Yapılış aşamalarını anlatmak ve fotoğraflamak,dikmekten çok daha zor :))

      Sil
  4. Nasıl güzel nasıl cici birşey. Emeğine yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Çok güzel bir tasarım... Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.