20 Ocak 2016

Bakalım bu hafta neler dikmişim

Buralarda kar yok, soğuk çok. Artık hava 0 derece olunca, ooooo bugünde hava iyiymiş demekten kendimi alamıyorum.  Kış tüm soğukluğu ile gelip geçmeye devam ettiğinden, o güzelim parklara gidip kitap okuma zevkinin hayalini kurabiliyorum ancak. 
Evde oturduğun için canın sıkılmaz mı diye sorarlar adama. Sıkılmaz olur mu? Taa taaataamm  İşte o sıkılma krizlerimin meyvesi olan şirin pasaport kılıfları ile karşınızdayım. 














Paylaş:

2 yorum :

  1. Ay benim pasaportumun kafasi kel kaldiiii:))) Isimi gormez beni Turkiye'ye goturmez daha dimi? Bir cantam bile anliyormusun diye de sarkilar soylermi bana acep? :)
    Cok guzel olmus yine. Astar niyetine kullandigin renkler cezbetmeye basladi beni. Ellerine saglik, hep kismi olsa oralarda acaba:)) Tamam saka saka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amaaan istediğin çanta olsun. Hemencecik sana gönderirim bi tane sende yazın gidebilirsin pasaportunla. Benim tüm astarlarım öyle renkli renkli :) Renkli astar kullanmayı çok seviyorum. Amaaa amaaa hep kış olmasın bana yazık.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.