12 Nisan 2015

Nachnuch artık Krakow'da

Uzun süredir blogumu ihmal ettim. Bundan böyle yazmak için bol bol vaktim olacak :) Taşınma işini geride bıraktım. Oldukça sancılı bir süreçti benim için. tek bir şey kaldı geriye ,  kolilerimin bana ulaşmasını bekliyorum. Onlar geldiğinde herşey bitmiş olacak. Yeni bir Nachnuch dönemi de açılacak aslında. Bir çok proje var aklımda. Sanırım hayata geçirmek için çok uygun bir dönem içindeyim. Farklı çantalar denemek istiyorum.
Krakow'da yaşam nasıl diye sorarsanız, keşiflerime devam. Ne nerden alınır. Nerede ne var gibi :) kafamda bir çok soru dolaşıyorum sokaklarda. Krakow'da ki günlerimi yazmaya başladım. Umuyorum ki merak edenler için bir çok faydalı bilgi ile dolar yakında :) Günlük yaşamı ve hayatın akışını satırlarıma aktarmaya devam edeceğim. Eğer takip etmek isterseniz işte blog adresim : krakowguncesi



Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.