8 Temmuz 2014

Recete.com alışverişim

Dün Bioderma güneş koruyucu siparişi vermek için internet sitelerini araştırırken denk geldiğim recete.com  adlı site hakkındaki deneyimlerimi yazmak istiyorum.

Biraz tedirgin olarak siparişi verdim ve beklemeye başladım. Aynı gün kargo yapıyoruz diye yazıyordu. Nitekimde aynı gün kargo yaptılar. Heyecan içinde beklemeye başladım. Bakalım ne gelecek diye. Çünkü piyasadaki en uygun fiyatı sunan siteydi kendileri. Bugün kargom geldi. Veeeeee ürün tam beklediğim gibiydi. Bir artısı da diğer siteler gibi testerleri personeller arasında paylaşmayıp siparişime ek olarak göndermişler. Bunun yanı sıra  ürünün yanında hediye olarak güneş sonrası bakım kremini de eklemişler. Gelen hediyenin ve ürünün tarihide yeni. Eeeee daha ne olsun. 
Açıkcası fiyat ve fayda performansı bakımından  süper bir site bulmuş oldum. Bazen risk almak gerekir.
Insan doğası gereği şikayetleri paylaşır. Ben yararı dokunacak güzel şeyler paylaşmayı da tercih edenlerdenim. 
Ben faydalanıyorsam, herkes faydalansın isterim.
Sevgiler.


Paylaş:

5 yorum :

  1. 17.50'de verdiğim siparişim, 18.30'da kargoya verildi ve ertesi gün elimdeydi. Üstelik yanında pek çok deneme -hatta büyük boy- hediyeleriyle birlikte. Üstelik yine benim cilt tipime uygun sample göndererek incelik etmişler. Tüm ürünler de özenle sarılıp paketlenmişti. İşte müşteri memnuniyeti böyle sağlanır. Bundan sonra tereddütsüz hep buradan alışveriş yapıp, tüm çevreme de tavsiye edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler orjinal mi peki

      Sil
    2. Evet orjinal ürünler. Dermokozmetik ürünler satan yerler ile aynı ürünler.

      Sil
  2. Perşembe günü sipariş verdim cuma günü elime ulaştı ürünler.Artı içinde 3 tane de tester vardı hediye olarak.Çok memnun kaldım fiyatlar çok iyi kesinlikle öneririm.

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.