17 Mayıs 2013

Muz-ilaç-ıhlamur üçlüsü

Dün bir anda ateşlendim. Kendimi berbat hissediyorum. İş yerinde devamlı minoset içip ateşimi düşürmeye çalıştım. Ama nafile.... Akşam eve geldiğimde ateşim 38.1 çıktı. Apartopar acile gittik. Acile gidene kadar ateşim 38.9 oldu. Hemen ateş düşürücü iğne yaptılar. Allah'tan bu sefer çok inatçı olmayan ateşim düşmeye başladı.
 Hastalanmaya başlayınca aklıma gelen tek şey muz. Evet çok garip ama, canım deli gibi muz çekiyorsa hastalık yanı başımda demektir. Nitekim iki gündür muz yiyip duruyorum. Çocukluğumdan beri bu böyle.
İlaç içmekten nefret ederim. En son çare olarak ilaca başvururum.
İhlamur ise en sevdiğim içeçek:)) dünden beri tek içtiğim şey o. Bugün rapor aldım. Dinleniyorum. Şu ana kadar ateşim çıkmadı. Umarım çıkmaz.
Paylaş:

2 yorum :

  1. Geç kalmış bir Geçmiş olsun dileği olacak ama dilerim şu an biraz daha iyisinizdir. İlginçtir ama ben de hastalanınca Muz isteyenlerdenim, acaba boğazdan rahat birşey geçmez ya onun için midir, hani muzu daha rahat yiyoruz acaba olabilir mi? bilemiyorum:)) Acil şifalar ve sevgiler;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım. Helen tam anlamı ile atlatabilmiş değilim. Sanırım muzun içinde yer alan potasyumdan dolayı istiyoruz.Daha önce araştırmıştım. Vücut bizi doğal vitamine yönlendiriyor. :)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.