1 Temmuz 2014

2 günlük ara verdim hayatıma


Son beş aydır resmen koşuyorum hayatın içinde. Kurs bitmek üzere. Son bir aya girdik. Yabancı hoca ile devam ediyoruz artık. Dersler şahane geçiyor. Bize birşeyleri anlatabilmek için çabalayıp duruyor canım hoca. 
Bu arada uzun süre ara verdiğim spora dönüş yaptım. Bu sefer ağırlık çalışıyorum. Sadece zumba ve salon derslerine gitmeyeceğim.
Özel hayatımı bukadar dolu dolu yaşarken ,  İş yeri son aylarda kabus gibi. Yerimizden kalkmadan harıl harıl çalışıyoruz. Bende 2 gün izin aldım. Ne iyi etmişimde almışım. Bugün harika bir gündü benim için. 
Sabah erken kalktım. Işe gitme telaşı olmadan kahvaltımı yaptım. Öğleden sonra önce havuza, sonra spor salonuna gittim. Sakin ve huzur dolu bir gün geçirdim. Onun verdiği rahatlıkla yazıyorum bu satırları. 


Paylaş:

1 yorum :

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.