21 Temmuz 2013

Koleston köpük boya denemem

Hafta sonu tatilinde kız kardeşim geldi. Onun sayesinde çok güzel ve eğlenceli vakit geçirdim. Hazır burdayken saçımı boyasını da tazaliyelim istedim. Kuaförüm istediğim rengi bir türlü tutturamıyor. Ben kızıl istiyorum abuk sabuk bir renkle çıkıyorum hep. En son boyamı evde yaptım ve tam istediğim gibi oldu. Tabi rengin oturması için 2-3 kere sık sık boyamam lazım.
Bu sefer köpük boya aldım. Reklamlarda görüp merak ediyordum. Öncelikle kullanımı çok kolay. Benim saçım kalabalık ve sık olmasına rağmen yardım almadan kendim boyaya bildim. Bir kutu oldukça yeterli geldi.Köpük boyarı mı diye düşündüm ama sonuç süper oldu. Bir avantajı da diğer sulu boyalar gibi beklerken kafanızdan akmıyor. Ben denedim ve çok memnun kaldım. Denemek isteyen arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Paylaş:

2 yorum :

  1. merhabalar
    köpük boyayı bende denemek istiyordum uzun zamndır ama açıkcası bende köpük boyarmı? diye düşünüyordum.En kısa zamnda bende deneyeceğim.
    Ayrıca 100. izleyicin oldum :))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin:)) renk değiştireceksen belki etkili olmayabilir. Ama daha önce boyadığın renk ise hiç çekinme. Boya gitsin:)) mis gibi oluyor.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.