13 Temmuz 2013

Bugün benim doğum günüm


Günlerin geçmesi için devamlı dakikaları sayarken, yılların hızla nasıl akıp gittiğine bir türlü anlam veremiyorum. Bir yılı daha geride bıraktım bugün. 31 yaşındayım artık. Olgunlaştım. Büyürken, hayat canımı çok acıttı. Kayıplarım, kırgınlıklarım , üzüntülerim oldu. Çok garip bir biçimde olgunlaşırken  mutluyum. Hayatımda üzüntülerim, kırgınlıklarım ve kayıplarım yok. Hayata daha pozitif bakabilmeyi öğrendim belki işin sırrı burada. Oysaki çok pesimist bir  çocuk yatıyor içimde.  Onu avutmak ve uyutmak için çok çabaladım. Uyurken hareket etmesi bile beni tedirgin ediyor. Umarım derin uykusundan uyanmaz artık.
Ben içimdeki yaramaz kız çocuğu ile çok mutluyum.
Paylaş:

5 yorum :

  1. iyiki doğmuşsun nice güzel yıllar yaşaman dileğiyle umarım hayat sana istediğin şeyleri verir

    YanıtlaSil
  2. Bundan sonra ki her yaşında içinde ki o tatlı ve sevimli yaramaz çocukla gülerek geçir canım. Pesimist olan her duygudan uzak olmanı dilerim. Güzel gözlerin ve güzel yüzün hiç kırılmasın. Seni çok seviyorum ablacım.

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.