11 Ocak 2016

Boşluk Hissiyatı

Hafta sonları kahve içmek için tercih ettiğimiz çok şirin bir kafe var. Mekanın küçüklüğü ve dizaynının yanı sıra kahvesini de severek içiyorum. Dün yine hafta sonu klasiğini bozmayıp kahve içmeye gittiğimizde masasında gazetesini okuyan insanları görünce, içimde bir özlem baş gösterdi. Uzun zaman olmuş gazete okumayalı. Öyle sanal alemden okumaktan bahsetmiyorum. Sayfalarını çevirince gelen kağıt senini duymanın hazzından bahsediyorum.

Karşımda gazetesini okuyan insanları görünce aslında nasılda olağan ve basit bir eylem bu dedim. İnsan elinin altında olunca bir şeylerin değerini, kıymetini bilmiyor. Biraz ara verince ve uzak kalınca anlaşılıyor aslında içinde bir boşluk oluştuğu. Siz siz olun elinizdekilerin kıymetini bilin. Çünkü ondan mahrum kalıca yaşanılan boşluk hissi pek güzel değil.



Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.