30 Nisan 2015

Krakow'da bir italyan pizzacısı Pizza Garden




İki gündür acayip tembel hissediyorum kendimi. Salı günü evden dışarı adımımı atmadım. Dünde hiç bir yere çıkmayı planlamıyordum. Onur arayıp pizzacıya gidelim mi diyene kadar. Buralarda keşfettiğimiz bir mekan Pizza Garden. Küçücük bir  iç mekanı ve küçücük bir bahçesi var. Nehir kenarına yakın bir yerde. Rynek meydanından yürüyüş ile 10-15 dakikada gidilebilir diye tahmin ediyorum. Bizim evimize çok yakın. biz 5 dakikada gidiyoruz . Genelde gittiğimizde oturmak için de sıra bekliyoruz. Fakat sonuç enfes bir ziyafet olunca, beklenir yaaw 10 -15 dakika ne olacak diyoruz. Dün de arkadaşlar ile gittik. Sohbet muhabbet , yemeğimize daha da bir neşe kattı. Karnımız da tıka basa doydu. Hamuru incecik malzemesi bol pizza  yemenin hazzı ile ayrıldık mekandan.

Krakow'a bahar geldi diyorum lakin,  sadece gün içerisinde geçerli o bahar esintileri. Güneş battıktan sonra resmen bir kış havasına bürünüyor ortalık. Sabahki güneşe aldanıp ince birşeyler giyerseniz, akşam eve donarak dönebilirsiniz.

Uzun lafın kısası, Eğer buralara yolunuz düşerse, turistlerin gittiği popüler mekanlar sizi sıkarsa , kesinlikle Pizza Garden'i denemelisiniz.

Bende bugün tembelliği bırakıp, yürüyüşe gitmeliyim artık.
Krakow'dan sevgiler..




Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.