27 Ekim 2016

İnternette en fazla vakit geçirdiğim siteler

Az önce açtım bilgisayarı  ve düzenli olarak girdiğim sitelere bir göz attım. Tam bir şeyler okurken, aklıma bu siteleri blogumda paylaşma fikri geldi. Soluğu hemen burda aldım.


Bilgisayar karşısındaysam, açık olan pencerelerden birinde her zaman  blog sözlük oluyor. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamı var. Aklıma geleni yazıyorum. Yeni ve farklı şeyler okuyorum. Çok güzel kitap okuma etkinlikleri var. Katılmadan edemiyorum. Blog sözlüğü keşfetmek ve yazmak isterseniz, sizin için davet kodu temin edebilirim. 



2. sırada  1000kitap  adlı site var.

Akışını okumayı çok sevdiğim için 2. sırada yer alan site 1000kitap. Kurucularına helal olsun diyorum. Kitaplar hakkında bir çok bilgi almanızı sağlıyor. Kendinize hedef koymanızı ve hedefinize odaklanmanıza yardımcı. Ben bu site sayesinde okunacaklar listeme bir çok yeni kitap ekledim. En sevdiğim yanı ise kitaplardan yapılan alıntılar. Kitapta sizi etkileyen bir satırı yazıp, herkesle paylaşma imkanı tanıyor. Bunların yanı sıra, üyelerin kitap incelemelerini oldukça başarılı.


3. sırada Blogger var.

Takip ettiğim bloglarda yeni neler paylaşılmış diye düzenli baktığım yerler arasında tabiki  blogger .com geliyor. Düzenli olarak blog okurum. Okurken zevk aldığım blogları yorumsuz bırakmamaya çalışırım. 



Talihsiz bir dönemden geçti vikitap. Site yavaşlığından dolayı kitap severleri kendinden soğuttu açıkcası. Lakin benim gibi kopamayan üyeleride yok değil. Tüm kitap arşivim orada olduğundan okuduğum kitapları eklemeye devam ediyorum. 

5. sırada Pinterest  adlı site var.

Aklıma bir tasarım gelince ilk kurcaladığım sitelerin başında pinterest gelir. Fakat bakmaya başlayınca saatlerin nasıl geçtiğinin farkına varmıyorum. Bu nedenle biraz zararlı. Bir göz atayım dediğimde en az 1-2 saatimi benden çalıyor. Lakin sonuçta güzel şeyler tasarlamama yardımcı olduğundan pek de şikayetçi değilim. İşimin bir parçası (hatta en önemlisi ) çok fazla görsel görebilmek. Bambaşka şeylerden esinlenebiliyorum. Harmanlayıp farklı renkleri kullanabilmeyi bu kadar fazla görsele bağlıyorum ben. 

İşte benim vakit geçirmekten zevk aldığım siteler bunlar. 

Sizin vakit geçirmekten hoşlandığınız siteler hangileri?



Paylaş:

14 yorum :

  1. Efendim Pinterest'i sizden görüyorum, yakın zamanda ziyaret edeceğim merak ettim :)
    Haber siteleri ve blogger diyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinterest görsel anlamda bir çok farklı içerik barındıran güzel bir site.

      Sil
  2. Blogger ve blog dostlarım liste başı olur diğerleri de göz ardı edilemez 😉

    YanıtlaSil
  3. Blogger ve wattpad ilk sırada :) Pinterest'i çok merak ettim. Buradan da oraya gidiyorum :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wattpad daha önce hiç ziyaret etmemiştim. Merak ettim şimdi..

      Sil
  4. bu sıralar pinterest benimde favorim , sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Benimde genelde hep blogger :)

    YanıtlaSil
  6. Blogsözlük son zamanların en çok kullanılan siteleri arasında sanırım bir çok yerde adını duyuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloggerler olarak oldukça sevilesi bir platform. Sizi de bekleriz.

      Sil
  7. O blog listesinde de biz var mıyız ki acaba :) ?

    YanıtlaSil
  8. internette blog sayfam ve onunla alakalı sosyal medya hesaplarını içeren sayfalar,paylaşımlarını okuduğum bloggerlar sık kullandıklarım.Bunların haricinde illaki şu sitenin takipçisiyim dediğim bir site yok.Zaten blog ve sosyal medya hesapları çok oyalayıcı bilirsin...Ama listelediklerine göz attım.Blog ile ilgili olanlar benim de ilgimi çekti.Teşekkürler paylaşım için.

    Bu arada blogunuzu Şeyda'nın keşif etkinliği sayesinde keşfedip Google+ ekledim hemen.Ben de sizi http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Hoşgeldiniz. Etkinlikler yeni bloglar keşfetmek için güzel oluyor.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.