19 Nisan 2016

Etkinlik için Çanta dikimi 3 ( Tote Bag )

Tarzımın çok dışında, etkinlik için bir model ile karşınızdayım. Aslında bu deri işine girmeyi düşünmüyor değilim. Elbetteki cıvıl cıvıl kumaşlarımdan da ödün vermeden tasarlayacağım. Lakin önümüz yaz. Deriye odaklanmak için sonbaharı beklemekte karar kıldım. 

Bu arada ilk kez zımbalarımı kullanayım dedim. Aman ne zor işmiş onları oraya yerleştirmek. Uzun bir süre daha o zımbalarla birşey yapmam. 

Bu arada bize gelen bahar kaçtı gitti. Mayıs ayının başına kadar hava sıcaklığı 17 derecenin üstüne çıkmayacakmış. Hadi bakalım benim de parklarda kitap okuma hayalim bir başka bahara kaldı :( 






Paylaş:

3 yorum :

  1. Model sade ve şık kırmızı astarla pek bir albenisi olmuş ellerinize sağlık inş. bir gün bende kırmızı deriden bir çanta dikebilirim :) sevgiyle kalasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızıyı çantayı biraz hareketlendirmek için kullandım. Sevgiler

      Sil
  2. ellerine sağlık , kırmızıyı iyi ki koymuşsun ;)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.