15 Ağustos 2014

Mordoğan tatili Kocakum plajı

Bu sene benim için enteresan bir yıl olmaya devam ediyor. Genelde yapacaklarımı planlarım. Ama bu yıl plan dahilinde olmayan bir çok şey yaşadım. İşte bunlardan biri de hatta en eğlencelisi kısa Mordoğan tatilimiz.
Ailemi ziyaret için geçen hafta İzmir'e geldim. İzmir çok sıcak, aslında tatil için iyi bir dönem değil. Fakat erkek kardeşim yurtdışında çalışıyor ve 3 ayda bir Türkiye'ye geliyor. Bu dönem onun tatiliydi. Birlikte zaman geçirebilmek için düştüm yollara.
Canım kardeşim, bize süper bir güzellik yaptı. Araba kiraladı ve öğrenci iken yaz tatillerinde çalıştığı Mordoğan'a götürdü bizi. 
Mordoğan küçük ve sakin bir yer. İnsan seli yok ortalıkta. Kafanızı dinleyebiliyorsunuz. Karşıyaka'dan 1,5 saat uzaklıkta. Çok güzel bir denize sahip. Akşamları püfür püfür esiyor. Kocakum plajında iki gün boyunca deliler gibi eğlendik. Tüm gün kız kardeşim ile denizin keyfini çıkardık. Akşam rakı balık keyfinden sonra kumsalda ayaklarımız denizin içinde, türk kahvelerimizi yudumladık. İki günlük tatilin ardından Şirince'yi, Meryem Ana Evini, Efes'i ve Kuşadası'nı görüp, cayır cayır yanan İzmir'e geri döndük.
Bu satırları evden yazıyorum. Dışarı çıkmak imkansız. Balkona çıktığınızda sıcaktan nefes alamıyorsunuz. Herşey iyi hoş ama beni bu sıcaklar mahvetti.










Paylaş:

1 yorum :

  1. Hello from Spain: I really like your photos on the beach. Nice family photos. Keep in touch

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.