16 Haziran 2014

Tote Çanta Dikimi

Geçen hafta oldukça verimliydi benim için. Yoğunluğun arasında dikiş dikmek bana terapi gibi geliyor. Tamamen çatı katına taşıdım dikiş odamı. Kullanmadığımız dolapları topladım odaya. Sabahları biraz sıcak oluyor. Zaten ben sabah işte olduğum için dikemiyorum ki. Dert değil. Akşam püfür püfür esiyor. Ben fonda TRT radyosu, elimde kumaşlarımla aşk yaşıyorum.

Çanta siparişlerimin arasına kendim için bir çanta sıkıştırdım. Tote tarzını çok seviyorum. Sade ama bir o kadar da kullanışlı bir çanta benim için. 
İşte dikiş odamın yeni hali ve kendim için diktiğim tote çantam.




Paylaş:

2 yorum :

  1. Dikiş odası harika bir şey olmuşş nasıl ihtiyacım var böyle bir şeye bir bilseniz, Salonum benim dikiş odam!!! haliyle her seferinde sürekli ve derin temizlik gerektiriyor, birileri gelecek olsa aniden toparlanıyorum çok yorucu mutfağım pek uygun değil bayıldım çatı katına;))) çantalar zaten enfes ellerinize sağlık. Yaz için ve ağrımayan omuzlar için bu çantalara ihtiyaç var;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilirim bilirim. Bilmezmiyim. Benimde uzun süre oturma odasındaydı dikiş odam. Umarım çok daha güzel bir odaya sahip olursunuz :) güzel yorumlarınız için teşekkürler.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.