21 Eylül 2013

İspark Bisikletleri Nasıl Kiralanır?


İspark'ın uzun zamandır sahilde kiralık bisikletleri ile hizmet veriyor. İstanbul da havalar serinlemeye başladı. Bu güzel havaları bulmak zor olacak. Biz de bu gün bisiklet kiraladık. Kredi kartınız varsa kiralamak çok kolay. Sistem kredi kartınıza 50 TL bloke koyuyor. Sonra cep telefonunuza şifre geliyor. Şifreyi girerek bisikletin kilidini açabiliyorsunuz. Bir kaç nokta var. İstediğiniz noktada bisikleti bırakabilirsiniz. Biz 1 saat sürdük. 2 TL verdik. Bisikleti kilitlendiğinizde tekrar cep telefonunuza mesaj geliyor. Çekilen bakiyeyi ve yaktığınız kaloriyi yazıyor. Çok güzel bir hizmet. Uzun zaman sonra bisiklet sürmekte ayrı bir keyif.
Paylaş:

5 yorum :

  1. keşke Antalyada da olsa çok hoşuma gitti :) bisikletlerin rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bisikleti hayatın bir parçası yapmak lazım. Paris'te her yerde sokaklarda mevcut. Insanlar işe giderken bile kiralıyorlar.

      Sil
  2. iyimiş :) her şey düşünülmüş sanki :)

    YanıtlaSil
  3. İsparkın bu hizmetinden bende memnunum sahilde yürüyüşe gitiğimde kızım için kiralıyorum ben yürürken kızım bisikletin tadını çıkarıyor :)))

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.