24 Haziran 2015

Yeni yerler denemeye devam :)

Blogumu takip edenler bilir. Gidip denediğim tüm mekanlar hakkında yazılar yazıyorum. Neden mi ? Tabii ki hava atmak için değil :) Gerçekten buradaki mekanları merak edenlere azıcık faydam dokunsun, gezi planı yapanlara, yaşamak isteyenlere bir nebze olsun fikir versin diye yazıyorum.

Bu hafta sonu da yeni yerler deneme çabası içindeydim. Geçen haftalarda bir iki kez deneyip, rezervasyonumuz olmadığı için giremediğimiz Ed Red  gittik :) Ara bir saat diliminde denk getirince , rezervasyon yaptırmadan içeri girmeyi başardık. 

Menüdeki salata olayını çok sevdim. Buralarda yakındığım konulardan biri bu çünkü. Salatayı yemeğin yanında değilde, ana yemek olarak tüketiyorlar fakat ed red menüsüne salata eklemeyi unutmamış. Yediğim etten de çok memnun kaldım. Yumuşacık ve lezzetliydi. Diğer restoranlara kıyasla biraz pahalıydı diyebilirim. Etin yanında içtiğim pembe şarabı buz gibi olduğu için çok severek içtim. Sevmiyorum öyle soğuk olmayan içecekleri. Spora başladığım içinde kızarmış patatesler bana eşlik edemedi :( 
Tabii bundan sonra ki yazımı görünce,  bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğinizi şimdiden duyar gibiyim. Fakat her zaman söylerim, tatlıya asla hayır diyemem :) Bu böyle biline :)






   Bu arada yemeğimi beklerken bu şirin başlangıç tabağı geldi. 
Ekmeğin üzerinde peynir ve ev yapımı salam vardı.




Menü resmini de çok sevdim.
Ed Red 
Nice to meat you :)

Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.