1 Ekim 2014

Umarım Güzel Bir Başlangıç Olur

Yaklaşık bir yıldır Nachnuch çantalarını tasarlıyorum. Daha önceleri dikiyordum fakat yakın çevreme. Şimdi ise tanımadığım kişiler için tasarlıyorum çantaları. Instagram benim için çok etkili oldu. Yeni fikirler, değerli arkadaşlıklar kazandım bu sayede. Okumak, araştırmak, görmek, yaptığım işe olumlu bir şekilde yansıdı. Şimdilik gidişattan gayet memnunum. Tek sıkıntım aklımdaki projeleri hayata geçirecek zamanı elde edememem.

Son iki haftadır tatlı bir telaş içindeyim. Ve bugün büyük gün. Nachnuch çantaları bugün bir adım daha atıyor. Artık çok şirin bir tasarım dükkanda yerlerini alacaklar. Bu yüzden heyecanlıyım. Bu güne kadar aldığım yorumlar " çantalarınız resimlerden daha güzel " şeklide oluyor. Bunun nedeni ise güzel fotoğraflar çekemem. Kumaşların ve dikimin kalitesi çektiğim resimlerden dolayı belli olmuyor. Bire bir satış bu açıdan çok iyi olacak. Daha önce bahsettiğim gibi. Artık koleksiyon çalışmak istiyorum.
Bks tasarımda yerini alacak ilk koleksiyon "Colorful Handbags "
Yakında yeni tasarımlarım ve internet sitem ile karşınızda olacağım.




Paylaş:

2 yorum :

  1. Basarılarınızı buyuk bir takdir ve sevincle takip ediyorum. Umarım bu yeni adım, cok guzel hayırlı bir baslangıc olur. Tebrikler, sevgiler :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.