21 Nisan 2013

Yeniden Spor Zamanı


Birkaç aydır spora gitmeyi iyice boşladık. Gezmekten vakit bulamıyoruz. Aslında insanın hep bir bahanesi var. Geçen hafta itibariyle düzenli olarak yeniden başlamaya karar verdik. Aradan zaman geçince bütün o kas ağrılarını çekmek çok can sıkıcı. Olsun bırakmak yok artık. Yaz geldiğinde gitmek daha kolay oluyor. Yakında havuz sezonu da açılır. O zaman hafta için salon, hafta sonu havuz keyfi beni bekliyor. Bu arada düzenli beslendiğimiz için kilo almadık. Adnan hoca bile ooo formunuzu korumuşsunuz dedi. Nasıl hoşuma gitti anlatamam. Bu gün tartıya çıktım. Salonda bildiğiniz kantar var. Elektronik filan değil. 48 kilo olmuşum. Amacım kilo vermek değil. Kas yapmak.
Spordan sonra kendimi daha dinç ve mutlu hissediyorum. Spora zaman ayırın. Hayatınızda ki olumlu etkilerini fark edeceksiniz.

Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.