23 Nisan 2013

23 Nisan bize yaradı.

Bugünün tatil olaması bize yaradı doğrusu. Dolu dolu yaşadım. İlk önce Bebekte kahvaltı, ardından bol güneşli olan bebek sahilinde yürüyüş, en son olarak sinema keyfi.
İstinye parkta Oblivion'u  ımax izleme fırsatı bulduk. Daha önce sinemadan zevk aldığımı düşünürdüm. Bugün bu teknoloji ile izleyince yanıldığımı anladım. Imax in sizde yarattığı etki çok farklı. Sinema perdesi gibi değil görüntüsü. Çok net ve perde duvardan duvara. Onun için tamamen filmin içinde hissediyorsunuz. Seslerin kulağınıza geliş açıları çok güzel.
Gelelim film hakkında ki düşüncelerime. Oblivion başarılı bir Tom Cruise  filmi olmuş. Görsel efektleri çok güzel. Kullandıkları araçların, silahların tasarımları çok sevdim. Konusu birazcık daha karışık olsa imiş,iyi olurdu. İzlemeyi düşünüyorsanız kesinlikle Imax de izleyin derim.




Paylaş:

2 yorum :

  1. özlemişim buraları görmek iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Bu filmi ben de çok merak ediyorum. Afişi ilgimi çekmişti arkadaşım da biraz konusundan bahsetti. Fragmanını izlemiş. Sınavlarım cuma günü bitiyor. Kendimi ödüllendireceğim :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.