25 Mayıs 2015

Krakow'da bir akşam nasıl geçer.


Krakow'da oldukça güzel bir gece hayatı olduğunu doğru. Fakat biz öyle her akşam o bar senin, bu bar benim gezmiyoruz. Onun için bu akşam evden bildiriyorum. 3 gündür hava kötü. Sulu gözlü bulutlar geziniyor kafamızın üstüne. Rüzgar azıcık dokunmaya görsün , hemen ağlamaya başlıyorlar. Hava tahminlerine göre yarın bizi terk eden güneş geri gelecekmiş. Bence de gelsin artık :)
Şimdi sen evde ne yapıyorsun diyenlere sesleniyorum. Hani 2 haftadır dikiş makinem bozuldu diye ağlıyordum ya, işte bitti o ağlak günler. Şimdi üretim zamanı. Bugün bir mesai saatini makinenin başında harcadım. Yarım kalan çantaları diktim. Nur topu gibi 10 tane nachnuch çantamız oldu :) Akşam da onları Dawanda ya eklemekle geçti bitti.. Resimde gördüğünüz sprite ve mısırdan da eser kalmadı :)
Aaaa unutmadan linki ekliyim ki, Nachnuch çantalarını daha çok kişiye ulaşsın :)
http://en.dawanda.com/shop/Nachnuch
Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.