14 Nisan 2015

Hava güzel ise yapılacak en güzel şey......




Hava güzel ise yapılacak en güzel şey yürümek. Yürümeyi çok seviyorum. İstanbul'da böyle uzun uzadıya yürüyebileceğim parklar yoktu. Şimdi bu konuda çok şanslıyım. Artık çok güzel parkları olan bir şehirdeyim. Yavaş yavaş alışıyorum.  Havasına , günlük yaşamına :) Her gün gittiğim bir marketim bile var artık. 
 
Market demişken hemen bir iki satır yazıyım bu konu hakkında. Avrupanın bir çok şehrinde alışveriş poşetleri para ile satılıyor. Türkiye'de ki gibi bol bol poşet vermiyorlar kasa arkasından. Aslında doğa için çok güzel bir davranış. Herkes bez torba kullanıyor. Tam benlik bir durum bu:) Her şehirden aldığım cicili bicili  torbalarımı kullanmak için harika bir fırsat.

Markette bir çok farklı ürün var. Benimde hepsini deneme hevesim :) Bakalım neler olacak. Krakow'un çorbalarını çok seviyorum. Türkiye'de de hazır çorba kullandırdım. Fakat oradaki çorbaların tadı çok yapaydı. Burada aldığım çorba tozlarının içinden gerçekten kurutulmuş sebzeler çıkıyor ve çorbayı yaptığınız da çok doğal bir tat elde edebiliyorsunuz. Sevdim ben bu işi. Çünkü çorba yapmayı hiç sevmem ben :)
Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.