21 Nisan 2013

Alışveriş zamanı

Uzun zamandır Ümraniye kumaşçılar çarşısına gitmeyi planlıyordum. Dün sabah erkenden gittim. Cumartesi Ümraniye'nin pazarı olduğundan çarşısına hiç girilmiyor. Tıkış tıkış bir trafik oluyor.
Neyse aklımda renk renk keçe almak vardı. Evde olmayan renklerimi tamamladım. Şimdi çok güzel figürler çalışabilirim.

Yakın zamanda gitmeyenler için güzel bir haberim var. Süper bir yer açılmış. Doğan İlik, Düğme ,Tuhafiye, Bijuteri. Köşede kocaman bir dükkan. İçinde yok yok. Tüm çanta yapım malzemelerini bulabilirsiniz. Sahibi ile biraz sohbet ettik. Daha önce Merter' de dükkanları varmış. Bu dükkanı 1 ay önce faaliyete geçirmişler. Kuş gözü yaptırmak isteyen arkadaşlara duyurulur. İstediğiniz ebatta ve çeşitte kuş gözü yaptırmanız mümkün. Toptan yaptırırsanız fiyatı daha uygun oluyormuş.
Ben aşağıda gördüğünüz dantelleri aldım. Geçen gün blogger arkadaşım nerwen'in blogun da gördüğüm dantelli şort yapımı için kullanacağım. 

Serra Kumaştan da çanta yapımı için keten aldım. Kırmızı ve siyah.  birde fermuarlar. Şimdilik kullanacağım bir yerleri yok. Ama ilerde çıkar. Elimin altında bulunsun istedim.


Bu fermuarı daha önce görmüştüm. Almadığım için aklım kalmıştı. İlk işim onu almak oldu:) Fermuarın dişlerinde taşlar var. Çok şık duruyor.

 Kumaşlara bakmadım. Şimdilik bu kadarı bana yeter. Yapmak istediğim çok şey var aslında. Zamanı yetmiyor sadece.
Paylaş:

3 yorum :

  1. renklere bayıldım. kolay gelsin size..

    YanıtlaSil
  2. Fermuar sahaneee, hepsi cok ama ben fermuara takildim, halbuki hice kullanmam oyle tasli seyleri ama gozum kaldi iste, ne bileyim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı duyguları paylaşıyorum. Bir şey yaparım ki ben bununla dedim aldım. İyiki de almşım.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.