3 Eylül 2016

Kitap Çantası

Beni takip edenler kitap sever biri olduğumu bilirler. Elimden geldiğince hayatımın her döneminde kitaplara yer vermeye çalışıyorum. Kitap okumak beni ve ruhumu dinlendiriyor.
Tabii yurtdışında yaşadığım için kitap temininde biraz zorlanıyorum. Onun önüne de kindle alarak geçtim. Şimdi kitaplara ulaşmam daha kolay. Bazen istediğim kitabı bulamıyorum. Onları da not aldım. Türkiye'ye gidince alıp okuyacağım. 

Şimdi gelelim aslı anlatmak istediğime. Kitapları bu kadar çok seven bir tasarımcının kitaplara özel çantalar dikmesi gerek dedim ve kolları sıvadım. Hepsi birbirinden farklı kitap taşıma çantaları diktim ve dikemeye devam ediyorum. Bu sefer tümüyle benim tasarımım. Düz kumaş üzerine desenleri dikiyorum ve yazıları işliyorum. 3 cm kalınlığına kadar her kitap için uygun. Kendinden ayraçları var. Kolay taşınması içinde sapları var. Ayrıca kalem taşımak içinde bir yeri var. Kitabı içinden çıkarmadan okuyabiliyorsunuz.

İlham aldığım şeyler kullanmayı sevdiğim üç araç. Araba, bisiklet ve motor. 

İşte ortaya böyle işler çıktı. Evet biraz uğraştırıcı lakin çıkan işten çok memnunum. Bir süre daha kitap çantası dikmeye devam edeceğim sanırım. Henüz yapım aşamasında olan bir çanta daha var onu paylaşmadım. Kedi sevdalısı tatlı mı tatlı biri için dikiyorum onu. Üstünede kendi ismini işleyeceğim. Tamamen ona özel olacak.
Siz kendinize veya sevdiklerinize özel bir Nachnuch almak isterseniz isterseniz bana yazabilirsiniz.
Yılbaşı yaklaşıyor. Sizce de kitap sever arkadaşınız için güzel bir hediye alternatifi olmaz mı?

Ayrıca beylere de seslenmek istiyorum. Kitap sever bir sevgili için alınabilecek şirin bir hediye bu. Aklınızda bulunsun.
Sevgiler. 








Paylaş:

12 yorum :

  1. Muhteşrm olmuşlar... Emeğinize sağlık... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok orjinal bir fikir.Bazen yanımıza küçük çanta alınca kitabı nereye koysam diye hep düşünüyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende iş yerine gidip gelirken sırf kitabımı taşımak için bir kitap çantası dikmiştim seneler önce. Küçük çanta olunca kitap taşımak zor oluyor. Birde kitaplarım temiz kalıyordu. Bu nedenle nachnuch koleksiyonunda bunun da olmasını istedim.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Duymak istediğim sözler bunlar. Birileri yaptığım işleri sevince daha güzellerini yapmak için gerekli enerjiyi depoluyorum resmen.

      Sil
  4. Yasemin,boyut atlattın sen bu işe artık.Bu da trend olmazsa ne olur artık bilmem....Eline sağlık ,yolun açık olsun ablacığım 👏

    YanıtlaSil
  5. Ay çok tatlı gözüküyor :)
    Bu arada bende bloguma beklerim takibe aldım sizi:)
    pelorina.blospot.com

    YanıtlaSil
  6. üzerinde bi an şöyle bişey hayal ettim.
    You haven't learn, what i am reading!
    Kitap okurken birileri böyle etraftan ne okuyormuş diye kapağı okumaya çalışıp uyuz eder ya insanı :)

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.