2 Mart 2016

Bu Hafta Çok Çalışkanım Çok

Hava kötü. Dün azıcık kar yağdı. Sanırım Mart kapıdan baktıracak. Hava böyle olunca ben de bütün vaktimi evde, atölyemde geçiriyorum. Öyle atölye dediğime bakmayın. Odanın köşesinde küçücük bir yer olur kendisi. Bu hafta çeşitli şeyler diktim. Hepsi İzmir yolcusu olacak.
Artık yaz yaklaşıyor. Tatiller planlanıyor. Nachnuch çantalarının da ebatları biraz genişliyor.

Şimdi bakalım neler dikmişim. Resimler atölyeden olduğu için öyle görsel bir şölen yok. İnstagram ve Etsy için bi ara çekim yapmalıyım. Pek becerikli değilim öyle cicili bicili fotograf çekme işinde.

1- Bol bol makyaj çantası diktim. Ebatlarını biraz büyük yaptım bu sefer. Tüm kozmetik ürünlerini yanlarında taşımak isteyenler için ideal oldu.











2- Yazın buralarda çok görüyorum böyle şirin sırt çantalarını. Özellikle de bisiklet sürenlerin sırtlarında. Zannımca oldukça hafif olduğu için tercih ediliyor. Ayrıca taşıması kolay. Hiç yer kaplamadığı da aşikar.
Ayrıca küçük kızlar da bu çantalara bayılıyor. Kreşe giderken sırtlarında hep. Bir tane Nachnuch versiyonunu diktim. Bakalım geri dönüşler nasıl olacak? Merakla bekliyorum.








3- Bu Nachnuch'un geçen senelerde sipariş üzerine dikilen spor çantasının yeni tasarımı. Biyeleri ve iç cebi ile oldukça havalı oldu. Bir benzerini geçen yıl yogaya giden bir arkadaş için dikmiştim. Bu çantayı da spor sever biri için diktim.
Şimdilik benden bu kadar. Hazırlanıp kursa gitmeliyim. Sizde bu arada değerli yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
Sevgiler.








Paylaş:

7 yorum :

  1. Vayyyy dokturmussun. Kedili kumaslarinda ki kedilerden cok olsun musterilerin insallah. Hepsi birbirinden chic. Spor cantasinin cebi hakikaten cok havali olmus:) Ellerine saglik,kacak karinca! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bi çanta dikim etkinliği yapsan neler yapacağım gördün mü :):)

      Sil
    2. Hahahahhhaaaa Nisanda yapacagim kiz soz!!!. Bir degil birden fazla beklerim ama ona gore.

      Sil
  2. içi ayrı güzel dışı ayrı güzel :) hayatımda diktiğim tek şey bir adet kitap kılıfı :D özendim valla şu an :) hele o kedililer çok şiriiinn <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kedili kumaşları bende çok seviyorum.

      Sil
  3. Çok güzeller. Sadece söküklerini dikebilen biri olarak kıskandım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sökük dikmekte bir beceri göstergesidir. Eline iğne alamayanları biliyorum ben.:):)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.