3 Şubat 2016

Tagomago alışverişi

Bak sen bak. Artık iyice Polonya'da yaşamaya alıştım mı ne? İnternetten sipariş vermeler filan. Ayy işte insan neye alışmıyor ki? Gittiğin yere ayak uydurmak lazım yoksa hiç bir zaman aidiyetlik duygusu kazanmazsın derler. Doğru söylerler.

Nedir bu Tagomago diyenlere açıklama yapmak boynumum borcudur artık. Polonya'nın online alışveriş sitelerinden biridir kendisi. Bazen çok güzel indirimleri olur. İşte Yasemin'de bu indirimden nasibini alır. Yeni parfümüne kavuşur.




Parfüm konusu benim sıkıntılı olduğum bir konu. Öyle önüme geleni kendime pıstlatamıyorum. Yanlışlık yapıp denediğim zaman hapşırmaktan helak oluyorum. Kullandığım parfümlerin sayısı genelde azdır.

Birinci sırada  Versace Bright Crystal geliyor. Kendisini Amerika'ya gittiğimde keşfettim. Süper bir alışverişti. Amerika'da parfümler oldukça ucuz. Birde o ucuzluğun üstüne bir çanta hediye etmişlerdi. Nasıl havalı ve şık bir çantaydı anlatamam. Fotoğrafı yok çünkü çanta İstanbul'da kaldı.

İkinci sırayı  Calvin Klein Euphoria vermem lazım. Kendisi oldukça kalıcı ve kış için ideal. Çok severek kullanıyorum.

Üçüncü sırayı seçmek bira zor Burberry Brit , Lancome Miracle , Lancome Tresor arasında kaldım şimdi. En kolayı üçüncülüğü üçü paylaşsın.

Bugünlerin favorisi tabi ki yeni aldığım Brit.






Paylaş:

14 yorum :

  1. Calvin Klein Euphoria'yı bende severek kullanıyorum ama bu parfümnde kokusu çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikisinin kokusunu seviyorum. Sanırım Calvin Klein daha kalıcı.

      Sil
  2. merhaba canım bloğuna keşif etkinliğinden geliyorum :) bloğunun artık bir takipçisi de benim bende güzellik bloğuma beklerim bloglaşalım :) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Brit'i denemedim. Nasıl merak ettim. Versace Bright Crystal'i bende çok beğeniyorum yaz için ideal. Bir kaç şişe aldım bitirdim. Yaza doğru yine alırım. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Versace benim vazgeçilmezlerimdendir. Keşke biriz daha kalıcı olsa.
      Brit kış ayları için ideal, oldukça memnunun kokusundan.

      Sil
  4. merhaba blogunuza blog keşif etkinliğinden geliyorum.takibe aldım.bende bloguma beklerim mutlu günler:)
    http://merininblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Guzel gunlerde kullan parfumlerini. Pek anlamam kokulardan ama eminim cok guzeldir hepsi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kokular herkes üzerinde farklı etkiler yaratıyor. Kimilerinin beğendiklerinden kimileri nefret ediyor. İşte bu parfümlerde bana göre güzel olanlarından :)

      Sil
  6. Brit'in kokusu çok hoş :)) Güle güle kullan, güzel parfümün güzel günler getirsin :))

    YanıtlaSil
  7. Bak bu konuda haklisin. Ben iki kokuyu begendim bu yasima kadar, birincisi (ki artik uretilmiyor denmisti yillar once, cok uzulmustum) Emotion 'in sahara adli parfumu, ikinciside yillardir onu kullaniyorum chanel 5. Suana kadar nefret edeni gormedim:))

    YanıtlaSil
  8. Güvenilir bir site mi. Parfüm konusunda tereddüt ediyorum. Çakma gelmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinal lakin Türkiye'ye gönderim yapmazlar. Ama Türkiye'de " Mizu" adlı site var. Tüm parfümleri orjinal ve gönderim süresi de çok kısa. Sipariş verdikten 1 gün sonra gönderim yapıyorlar.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.