1 Şubat 2016

Hayaller

Hayaller kalburabastı, gerçekler portakal. İşte dün akşamın özeti bende buydu. Buradakilerin bi şerbetli tatlıdan haberleri yok. Çok kızıyorum çok. İnsan öyle bir lezzetten kendini nasıl mahrum bırakır diye. Aklım fikrim yemekte bu günlerde.

Pazar günü de bir mantı yaptım ki akıllara zarar. Misler gibi oldu. Koca bir tabak yedik. İşte ne olduysa mantıdan sonra aklıma pıt diye düştü şu kalburabastı. Gece olmasa hiç üşenmez yapardım. Yapardım yapmasına da yedikten sonra komaya girerdim orası kesin. O nedenle soydum bir portakal kalburabastı gibi ye dedim iç sesime.

Sonra bilin bakalım ne oldu. Hayallerimi hiç öyle yüz üstü bırakır mıyım? Sabah ilk işim tatlıyı yapmak oldu. Tatlıdan sonra evi dip köşe de temizledim. Ohh ben mutlu evim misler gibi. Şimdi bu satırları yazarken yorgunluk kahvemin yanında tatlımı ait olduğu yere (mideme) göndermenin hazzını yaşıyorum.

Bu hikayeden çıkartılması gereken kıssadan hisseyi bulunuz.

Paylaş:

4 yorum :

  1. Mantı canım çekti şimdi :) Blog keşiften geliyorum takibe aldım sizi, bende bloguma beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantı da çekilmeyecek birşey değilki. 2 gün önce yedim yemesine lakin şimdi olsa yine hayır diyemem :) bloguma hoş geldiniz.

      Sil
  2. ahahah yazınızı okurken acıktım :D Blogunuzu çok beğendim takibe alıyorum benimkine de beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Canım blog keşif etkinliğinde gördüm ve takibe aldım seni. Bana da beklerim http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.