30 Ocak 2016

Tchibo Kesim ve Ütü Altlığı

Bu aralar küçük cüzdanlar, çantalar diktiğim için devamlı küçük boyutlu kumaşlar kesip duruyorum. Hepsini teker teker ölçüp biçmek gerçekten vakit alan bir iş. İstanbul'da ki atölyemde bu iş için kullandığım kesim tahtası vardı. Tam anlamıyla kullanım alanının hakkını verdiğini söyleyebilirim. Tecrübe ile sabittir. Burada da uzun zamandır arayıp durduğum bu kesim tahtasını en sonunda tchibo'da buldum. Yanında da ütü yapmak için mini boy bir ütü tahtası var. Gerçekten çok işime yarayacak. Ev küçük olunca öyle ütü masamı ortada açık bırakamıyordum. Bu mini ütü tahtası sayesinde de artık ikide bir ütü masasını aç kapa yapmayacağım. Pratiklik ve kolay erişebilirlik, verimli dikiş dikebilmek için önemli şeylerdir.





Paylaş:

4 yorum :

  1. Yasemin gerçekten tam senlikmiş. Şimdi sen bunlarla daha neler neler dikersin:) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bu günlerde örgü örmekten kendimi alamıyorum :) hevesimi alınca tekrar kesmeye dikmeye başlarım umarım :)

      Sil
  2. Gule gule kullan hazinelerini. Hazine diyorum cunku severek aldigimiz isimize yarayan hersey bizim hazinelerimiz. Orduklerini de gorelim miiii??? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle hazine bunlar :)) Ayy çok usta değilim örgü konusunda lakin yoğun talebe dayanamayıp yazıyım en kısa zamanda bir post :):)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.