5 Aralık 2015

Enerji istiyorsan, enerji harcamaya hazır mısın?

İnsan işte, ne oldum değil ne olacağım demeli her daim. 15 derecenin altına düşünce şikayet eden ben, 8 dereceye güzel der oldum.  Havanın güzel oluşuyla kendimizi sokaklara atık. Tüm Krakow halkıda bizim gibi düşünmüş olacak ki her yer oldukça kalabalıktı. Oysa ki ben Krakow'un sakin halini seviyorum. Bir kaç birşey almak için Galeria Kazimierz gittik.

İşte bu resmide orada çektim. Eğer enerji istiyorsan, enerji harcamalarısın temalı şarj noktası. Fikir oldukça başarılı. Ne kadar ekmek o kadar köfte durumu var. :):) Bence İstanbul'da her köşe başına koymalılar. Belki hantal ve tüm ömrünü telefon başında geçiren insanlar için yararlı olur.

Krakow halkı için bu geçerli değil. Sıcak soğuk demeden bisiklet kullanmaya devam ediyorlar. Ben bu havalarda bisiklet kullanabileceğimi hiç zannetmiyorum. Buz gibi rüzgarı hissetmekten pek haz almayacağım kesin. 


Paylaş:

0 yorum :

Yorum Gönder

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.