30 Aralık 2015

En son diktiklerimi paylaşmadan yıl bitmemeli

Son 2 hafta sanki Christmas tatili bizim eve geldide gitmiyor gibi bir hava içindeyim. Bende bir tembellik var. Sormayın gitsin. Her gün uyandığımda, kesip bıraktığım kumaşlar ile göz göze geliyoruz. Hiç görmemiş gibi sıvışıyorum odadan. Aralık ayında dikip resimlerini paylaşmadığım güzellikler de yok değil. Tatattaataammm İşte yeni ve minnak Nachnuch çantaları. Şimdilik bir kısmını paylaşayım. Diğerlerini de ara ara paylaşırım.












Paylaş:

10 yorum :

  1. Yasss ama bunlar cok sirinnn...
    Yalniz seni hakikaten tek geciyorum bu canta, cuzdan isinde. Nasil temiz, guzel iscilik o oyle. Sabir da dimi butun is!!! :))
    Ellerine saglik, bol musterilerin olsun, yeni yilda o cuzdanlarin heppppsi parayla dolsun? saglik, mutluluk, basari hep seninle olsun ...
    Optum kocaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Küçük şeylerin dikimi gerçekten sabır istiyor :) Bende severek diktiğim için o sabrı gösteriyorum. Yoksa hiiiç sabırlı değilimdir. Gerçekten bol müşteriye çok ihtiyacım var. Herkesin bir Nachnuch çantası olsun istiyorum. ahaa yeni yıldan dileğimi buldum:) Yeni yıl sana tüm istediklerini, tüm güzellikleri ile verir umarım. Öptüm öptüm..

      Sil
  2. resmen aşık oldum hepsinee <3 çekiliş falan yapsana sen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Çekiliş belki yaza doğru olabilir. neden olmasın. Aslında instagram üzerinden bir defa yapmıştım. Yenilemekte fayda var :)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Blog sayfamı ziyaret ederek, sayfamı takibe aldığınız için çok teşekkür ederim. İzleyiciler eklentisi ile ilgili paylaştığınız yorumunuzu da okudum çok teşekkür ederim. İnşAllah bundan böyle bu tür eklentilerle ilgili bir sorun yaşamayız.

    Sayfanızı çok beğendim. El emeği ve göz nuru ile diktiğiniz "minnak nachnuch" çantaları da pek şirin ve şık görünüyorlar. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Çantaya vermiş olduğunuz isimden yola çıkarak, "minnak"tan "mini" anlamını çıkardım ama, "Nacnuch" Almanca bir isim olduğunu çıkardım. "Nach" tek başına sonra, sonradan anlamına geliyor ama "Nuch" için bir karşılık bulamadım ve kendi kendime herhalde "Nachnuch" , "Nuh'dan sonra" gibi bir anlama geliyor dedim. Tabi bunun Türkçe karşılığını en iyi siz tayin edersiniz; çünkü, o ismi siz bulup koydunuz.

    Almanca dilini de 1971-1975 yılları arasında kaldığım Almanya'da öğrenmiştim. Aradan 40 yıl geçti, unuttum haliyle. Siz de bilirsiniz ki, yabancı dil çok nankördür. Üzerinde durmazsanız, unutursunuz.

    Selam ve dualarımla birlikte size tüm sevdikleriniz ve sevenleriniz ile beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl dilerim. Her şey gönlünüzce olsun. En Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey öncelikle güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum.
      Minik şeylere minnak demeyi seviyorum. Türkçe'yi katletmek gibi niyetim yok aslında :) Sadece daha sevimli geldiği için kullanıyorum.
      Nachnuch'un bir kelime anlamı yok. Sadece fonetiğini seviyorum. Okunuşu naçnuç ama yurt dışında ç harfi kullanılmadığı için ch ile yazdım. İngilizler neçnaç diye okuyor. Aslında istediğim akılda kalıcı bir isim olmasıydı ve bunu bir nebze olsada başardım :)
      Bu arada Almanca'yı hiç bilmiyorum ve sizin sayenizde de Nach anlamını öğrendim.
      Yeni yıl dileklerim sizin güzel satırlarınıza eş. Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle güzel bir yıl geçirmenizi dilerim. Sevgiler.

      Sil
  4. Emeğinize sağlık:) Çok çok güzel olmuş:) Güle güle kullanın. Blogunuzu takipteyim. Bloguma beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz bloguma. Sevgiler.

      Sil
  5. Blogunuzu bildiğiniz talan ettim:) ne güzel şeyler yazmış ve hobiler edinmişsiniz...cüzdanlariniza bayıldım :) kumaşlar çom şirin, el emeginize k kaleminize sağlık...bugünden itibaren takipteyim artık...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Blogum şimdi daha mutlu. Çünkü okunmak ve yeni insanlara ulaşmak için burada :) Hoşgeldiniz. Ne iyi ettiniz de geldiniz.
      Sevgiler.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.