27 Temmuz 2015

Ant man İle Sinema Keyfi

Polonya'da ki ilk sinema keyfimi Ant man ile gerçekleştirdim. Imax-3D olarak izledim filmi. Sinema perdesi oldukça büyüktü. Nedense İstanbul'da ki perdeden ve görüntüden daha kaliteli geldi bana. Bu nedenle izlemesi çok daha keyifliydi. İşin garip tarafı Imax gözlüklerini bize verdiler. Artık Imax gözlüklerim var.
 İlk 5 dakika, gözüm devamlı alt yazıya kaydı. Daha sonra alıştım ve ingilizce dinleyerek izlediğim ilk film oldu kendisi. Alt yazı olmadan sadece dinlediğim için toplam da %80 anlayabildim. Bu benim için büyük bir başarı. Bir de şunu keşfettim ki böyle film izlemek çok daha güzelmiş. Altyazı kovalama derdim olmadığından, hiçbir ayrıntıyı kaçırladım. İşin özeti ben burada, bu sinema işini çok sevdim. 




Paylaş:

4 yorum :

  1. Burada da veriyorlar gozlukleri. Sadece biz turkler pintilik ediyoruz sanirim:))
    Artik Ingilizceyle derdim var diye aglama yoksa terlikle kovalarim seni:) Sen olmussun artik miss. Avun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy sen çok yaşa emii :):) Çok güldüm. Söz az ağlıyacam. O da konuşamadığım için :)

      Sil
  2. İyimiş burada da verseler ya bize.:) Keşke bende öyle ingilizce bilebileydim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy benim ingilizcem pek iç acıcı değil. Onun için de hiç öyle keşkelik bir durum yok bence ortada :) Aksiyon film olunca zaten öyle edebi bir metin olmuyor içinde .Anlaşılması gayet rahat oluyor :). Gözlük konusunda da iyimi kötümü karar veremedim. Hiç hesapta yokken sinemaya gitmek istersek, yeniden gözlük almak saçma. Gözlük yok hadi sonra izleyelim demek saçma. İşte gözlüğün mü var, derdim var :):) Bizim durumun özeti bu.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.