2 Haziran 2015

Okuma değerlendirmesi

Her sene başı kendime bir okuma hedefi koyuyorum. Seneyi yarıladığımız bu günlerde, geçmiş ayların bir özetini yazmak istedim. Bu sene pek verimli geçmedi benim açımdan. Hayatımdaki değişikliklere ayak uydurmaya çalışırken, okuma aşkım ikinci planda kaldı.
Şu ana kadar 7 kitap okuyabildim.
 Bu Hedef doğrultusunda okuduğum kitaplar;

- Karamazov Kardeşler -Dostoyevski
- Hep o Şarkı - Yakup Kadri Karaosmanoğlu
- Serenad - Zülfü Livaneli
- Kiralık Konak - Yakup Kadri Karaosmanoğlu
- Körlük - Jose Saramago
- Kabil - Jose Saramago
- Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar






Paylaş:

2 yorum :

  1. Hahahahaa yurtdisinda yasayanlarin kaderi bu sanirim:)) Hersen ayni dert bendede var. Birde iki yildir hain hava yollari kg'yu dusurduler. Turkiye'den gelirken sorun olmuyor bol bol kitap aliyorum da geri gotururken sorun oluyor. Her defasinda kg'yu asiyoruml ve kol cantasinin yaninda birde kabin valizi almak zorunda kaliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende her defasında kabin valizi alıyorum. Birde direkt uçuş yok. Aktarma yaparken ellerimde çantalar ile oradan oraya koşuşturmaktan fenalık geliyor. Okumayı çok sevdiğim için yapacak bir şey yok . Başa gelen çekilir:)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.