20 Haziran 2015

Çok Pis Gaza Geldim


Düzenli olarak spor yapmak istiyorum. Çalışırken çok zordu bunu başarabilmek. Üç sene boyunca bitmeyen spor salonu maceralarım oldu.

İlk sene, çok korktuğum yüzmeyi hallettim. Şimdi bayağı bayağı yüzüyorum. Bir dönem plates yaptım ve anladım ki öyle yavaş yapılan sporlar benim tarzım değil. Onun için yogayı hiç denemedim bile.

Sonra bir zumba akımı başladı. Zumba tam benlik bir spor gerçekten. Hem deliler gibi dans ediyordum hem de bir saatte 500-600 kalori yakıyordum. Uzun zaman zumba yaptım. Bu arada gerçekten fayasını da gördüm. Öyle kilolu bir kız değilim. 163 boyunda 49 kiloyum fakat genlerden gelen bir fındık göbek durumu var maalesef. Belki kışın yeniden zumbaya gidebilirim. 

Şimdi havalar güzelken bol bol yürüyorum. Yürüyüş de bir yerden sonra yetmemeye başladı. Bazen koşmayı deniyorum. Pek başarılı değilim koşu konusunda. Belki zamana ihtiyacım var uzun mesafeleri koşabilmek için.

Geçenlerde bizimkiler bir program bulmuşlar. Birbirlerine gaz verdiler sanırım o gazdan etkilendim. 90 günlük bir program. İki gündür söyledikleri programı çalışmaya başladım. Onlar mı? Halen bira göbeği yapmaya devam ediyorlar.

Bakalım bir şeyler yazmak için erken çünkü ben maymun iştahlıyımdır. Bir hevesle başlar sonra çabucak sıkılırım. Fakat şimdilik bayağı keyifli geliyor bana.





Paylaş:
Yer: Kraków, Polonya

6 yorum :

  1. Hmm 1.63, 49 :P
    Freelectics ve benzeri adını hatırlayamadığım bir çok program da faydalı olabilir. Dilerseniz adlarını hatırlamaya çalışırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boyum ve kilom ile ilgili hafif bir tiye alma sezinledim gibi :( Yok ben bir programa başladım zaten. Buna yoğunlaşmaya kararlıyım :) Boşuna meşgul etmeyin beyninizi hatırlayacam diye :)

      Sil
    2. Tiye almak değil, daha doğrusu tiye aldığım siz değilsiniz :) 90 günlük program px90 olabilir mi, merak ettim. Yavaş yavaş hatırlıyorum :D

      Sil
    3. Programın ismi lazım değil şimdilik :) Çok gizli :) Gerci benim ki çok efektif olmayabilir. Çünkü işin diyet kısmıyla hiç ilgilenmiyorum. Ömrüm boyunca diyet yapmadım, bu saatten sonra da yapmaya niyetim yok :D

      Sil
  2. Hahahhahaa bende diyorum bu kan cekimi nerden geliyor diye:)) Bak simdi: 33 yasindayken 48 kiloydum, kilo almak icin atmadigim takla kalmamisti, simdi 46 yasindayim 55 kiloyum, kilo vermek icin atiyorum o taklalari :))
    Yuzmeyi ben hala halledemedim, suda ayaklarim yerden kesildiginde bogulma korkusu beni dibe cekiyor :))
    Ben diyorum bu suyun kaldirma kuvveti beni kaldirmaya yetmiyor diye inanmiyorlar.
    Senin boyunda kilonda iyi gelme gaza, o findik gobek icin en iyisi pilates bir haftada etkisini goruyorsun, bakma temposunun yavas olduguna, etkisi cok hizli:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bence halen çok fitsin. kilon harika. Bana diyorlar metabolizman yavaşlayınca görürüz seni.
      Ben öyle yerimde duran biri değilim. Platesi denedim. Bana çok yavaş geldi temposu. Bunların hepsi biraz da işsizlikten oluyor sanırım:)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.