16 Haziran 2015

Biri çikolata mı dedi?

İçinde şeker barındıran hiç bir şeye hayır diyemem. Günün her saati yiyebilirim. Sabah, öğle, akşam, gece hiç fark etmez. Canım çekmeye görsün. Yine böyle bir tatlı krizi yaşarken çok güzel bir mekan keşfettim.
Açık vitrinde ustalar çeşit çeşit çikolatalarını yapıyorlar. Hepsi birer sanat eseri gibi.  Tüm süreci izleyebiliyorsunuz. Üst katta çok şirin bir oturma mekanına sahip. Verdiğiniz sipariş ise sizi çikolataya doyuruyor :)
Ben yemeğin üstüne çikolatalı meyve tabağı istedim. Meyvelerin üstüne dökülmüş bitter çikolatanın tadı harikaydı. Sanırım Krakow'da ki favori mekanlarım içinde yerini aldı kendisi :)








Paylaş:
Yer: Kraków, Polonya

3 yorum :

  1. Bloğunuzu yeni gördüm çok hoş takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. tuzluyu daha çok seven biri olsam da buna hayır diyemezdim heralde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır denecek gibi değil zaten. Bir daha ki gidişimde dükkanın resimlerini de çekeceğim. O zaman bana hak vereceksiniz eminim :):)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.