19 Eylül 2014

Hazımsızlık

Midenize bir yemek otursa bir ilaçtır çaresi çoğu zaman. Fakat başkalarının başarısını hazmedemeyenlerin derdine bir çare bulunmadı henüz. Evet insan isterse her şeyi başarır. Siz evinizde ayaklarınızı uzatıp pembe dizilerde kaybolurken, hafta sonları deliler gibi alışveriş merkezlerini gezerken, ben sizin hazmedemediğiniz işlerle uğraşıyorum.

Öyle büyük işler yaptığımda yok aslında, ingilizce kursuna gidiyorum haftada üç akşam. Diğer akşamlar ve hafta sonları ise dikiş dikiyorum. İngilizce benim için artık bir zorunluluk, daha da önemlisi öğrendikçe seviyorum, sevdikçe yeni şeyler öğrenmek için can atıyorum. 

Dikiş olayına gelince, benim için bir terapi diyebiliriz. Elime kumaşlarımı, makasımı aldım mı özgür bir ruh haline bürünüyorum. Saatler sonra tamamiyle benim yaptığım bir şeyi ortaya çıkarmanın haklı mutluluğu yaşıyorum. 
İnsanların başarısını kıskanmak ve burun kıvırmak yerine tek yapmanız gerek "kolay gelsin" demek. 


Paylaş:

1 yorum :

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.