27 Temmuz 2014

Ter kokusuna son


Bizim iş yeri yazın çok havasız oluyor. Birde üstüne insanların kişisel bakımına veremediği özen eklenince, türlü türlü kokular havalarda uçuşuyor .
Bu yazıyı bizim kokarcaları şikayet etmek için yazmıyorum . Güzel birşeyden bahsedeceğim.bu atada okuyup nasiplenseler hiç fena olmaz :) 
Arkadaş sohbetinde adı geçti ilk. O günden sonra da roll-on kullanıma son verdik evde. Artık hepimiz karbonat kullanıyoruz :)) evet yanlış okumadınız. Bildiğimiz karbonat :) 
Terliyorsunuz ve hiç koku salmıyorsunuz etrafa. Roll-on un yapışkan hissi olmuyor koltuk altınızda , siyah giysilerinizde beyaz lekeler görmüyorsunuz :) beyaz giysilerinizde ise sarı lekeler oluşmuyor. Eeeeee daha ne olsun. Deneyin ve sonucu görün, kesinlikle memnun kalacaksınız. 
Dip not : 
Küçük bir kasenin içine çeyrek çay kaşığı kadar karbonatı dökün. Iki üç parmağınızı ıslatıp elinize karbonat tanelerin yapışmasını sağlayın. Ve koltuk altınıza sürün. İşte bu kadar kolay. Eğer karbonatı suda eritip sonra kullanırım derseniz , boşuna derim. Çünkü hiç bir etkisi olmuyor . Işin sırrı taneciklerin teninize değmesi ;) 

Paylaş:

2 yorum :

  1. Karbonatı nasıl sürüyoruz ki nasıl leke bırakmıyor. Ayrıntı istiyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük bir kasenin içine çeyrek çay kaşığı kadar karbonatı dökün. Iki üç parmağınızı ıslatıp elinize karbonat tanelerin yapışmasını sağlayın. Ve koltuk altınıza sürün. İşte bu kadar kolay. Eğer karbonatı suda eritip sonra kullanırım derseniz , boşuna derim. Çünkü hiç bir etkisi olmuyor . Işin sırrı taneciklerin teninize değmesi ;)

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.