3 Haziran 2013

Diren Gezi Parkı


İçimden blog yazmak gelmiyor. Aslında 5 gündür tatildeydim. Annemle çok güzel zaman geçirdim. Döndüğümde karşılaştığım manzara beni yıktı resmen. Boğazıma düğümlenen bir şeyler var. Tarifi imkansız. İçimden yazmak gelmiyor. Twitterdan takip ediyorum. Bu aralar oradayım. yas_on olarak. Gezi parkına gidemeyenler için sosyal medya üzerinden desteklerini eksik etmemelerini umuyorum. Barışla, sevgiyle , özgürlükle kalın.

Paylaş:

3 yorum :

  1. Canı gönülden tebrik ediyorum....Çapulcu ailesine hoş geldiniz. :)

    YanıtlaSil
  2. Tam destek her zaman.
    Dün akşam İzmir Karşıyaka da büyük bir eylem gerçekleştirildi. Bütün mahalle sakinleri olarak gerek balkondan gerekse slogonlarla destek verdik. Haklı bir direnişte kedini bilmez akp yanlıları yüzünden haksız duruma düşmemek dileğiyle.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    yaşananlar zor ve bir birimize en çok bağlanmamaız gerek bir dönemdeyiz.Dün akşam İZMİR karşıyaka da eylem vardı. Mahalle sakinleri olarak gerek balkonlarda tencere tava gerekse slogonlarla destek olduk.umarım ki bu haklı direnişimizde akp yanlıları yüzünden haksız duruma düşmeyiz.

    YanıtlaSil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.