14 Nisan 2013

Dubai gezi notları 3. gün

Aradan zaman geçti. Bir türlü tamamlanamayan bir post oldu.
Dubai, alışveriş cenneti gerçekten. Çünkü her yanı devasa alışveriş merkezleri ile dolu. Biz 3. gün denize girmeye niyetlendik. Tabii öğlen sıcağında gidemeyeceğimiz için , ilk önce plaja yakın olan Mall of the Emirates gittik. Dizaynı çok şıktı. İçindeki mağazalar da öyle.



Öğleden sonra Dubai marinaya gittik. Plajların bulunduğu yere. Deniz ve kum muhteşemdi. 



Denizin keyfini çıkardıktan sonra, Dubai mall gittik. Akşam yemeğimizi yedikten sonra çok yorgun olduğumuz için bir yere takılmadan otelimize döndük.
Günün yorgunluğu yüzümüzden okunuyor.

Devamını için: Dubai gezi notları 4. gün adlı yazımı okuyabilirsiniz.


Paylaş:

2 yorum :

  1. havalar o kadar sıcak olunca ınsanlar kendını serın klımalı alısverıs merkezlerıne atıyorlarlar degıl mı? Zaten o bulgelerde ınsanların sosyal hayatının cogu alısversı merkezlerınde gecıyormus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalama sıcaklık değeri , akşamları dahil 30 derecenin altına düşmüyormuş. Ee hal böyle olunca dışarıda çarşı pazar gezmek imkanız ouyor. Herkes akşam saatinden sonra alışveriş merkezlerine Akın ediyor.

      Sil

*Bloglar yorumla beslenir. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Link bırakıp kaçmayın.
*Yazının konusu dışında sormak veya iletmek istediğiniz bir şey varsa İletişim formunu kullanın.
Sevgiler.

Fotoğrafım
Mam na imię Yasemin. Jestem z Turcji. Mieszkam w Stambule, a teraz w Krakowie. Mówię po turecku i angielsku znam też trochę po polsku. Z zawodu ksiegowa. Moje ulubione słowa oczywiście :) Interesuję się literaturą i sportem. Lubię kawę. Uwielbiam mój rower.